Заштита на околината

Заштита на животната средина

Наша одговорност и грижа за животната средина е вградена во системот на работа и постапките нашите вработени.

Компанијата работи во согласност со законските прописи и напори и напорите за заштита на животната средина особено се гледа во следново:

  • ефикасното користење на топлинска и електрична енергија,
  • изборот на материјали и суровини кои не се штетни за животната средина,
  • да се намалиот пад и негово соодветно депонирање и рециклирање,
  • во обука на вработените за начините, можности и обврски да се заштитат себеси и нивната работна средина

Новости

Саем за мебел 2018 – 3Д виртуелна тура

Карат-М Ви ги преставува своите производи и 3Д виртуелна тура од Саемот за Мебел 2018…  
Види повеќе ...

Саем за мебел 2017

Карат-М Ви ги преставува своите производи од Саемот за Мебел 2017…  
Види повеќе ...

Саем за мебел 2016

Карат-М Ви ги преставува своите производи од Саемот за Мебел 2016…  
Види повеќе ...

Саем за мебел 2015

Карат-М Ви ги преставува своите производи од Саемот за Мебел 2015…  
Види повеќе ...

Пребарувај

Големина на фонт