Оплеменет

oplemenet medijapanПретставува високо квалитетна хомогена стабилна плоча која овозможува висок степен на обработка, оборување на рабовите, резбање на шари и структури, фарбање порал карта во софт, полусјај и висок сјај нијанси.
Примена: медијапанот се користи во индустријата за мебел и ентериерни уредувања најчето за мебел во кујна, бања, сидни панели.


oplemenet medijapanГрундиран медијапан
Димензија 265**210 дебелина 18мм
Грундиран медијапан еднострано оплеменет и грундиран се обработува само грундираната страна која е подготвена за фарбање.
Примена: ентериерен мебел.