Суров

medijapanМедијапанот претставува високо квалитетна хомогена стабилна плоча која овозможува висок степен на обработка, оборување на рабовите, резбање на шари и структури, фарбање  порал карта во софт, полусјај и висок сјај нијанси.
Примена: медијапанот се користи во индустријата за мебел  и ентериерни уредувања, најчето за мебел во кујна, бања, сидни панели.