Работни плочи

Работните плотни во внатрешноста се изработени од пресовани струготини ,односно истата суровина од која се изработува иверката . Работните плотни зависно од димезијата и намената можат да бидат водоотпорни и неводоотпорни. Внатрешната исполна кај водоотпорните плотни е со зелена боја. Огнотпорнноста на работните плотни ја овозможува завршната ХПЛ фолија. ХПЛ фолијата ја дава отпорноста и истрајноста на работните плочи. Фолијата на плотните е отпорна на хемикалии, вода и гребнатини и издржуваат топлина до 250 целзусови степени. На задниот дел на плотните еналепена водоотпорна фолија која дава заштита од влага, вода и пареа.
Примена: мебел за кујни, канцелариски мебел, лабаратории и сл.

0001001635201033083324

            0001                            001                             6352                            010                            3308                           3324

332962136294651070457437

            3329                           6213                             6294                          6510                           7045                             7437

790283178319832684248856

            7902                            8317                            8319                           8326                           8424                             8856

893794259911A244A255A495

            8937                            9425                            9911                           А244                            А255                             А95

120881061216501190

              12                                088                             106                             121                             6501                              190

313406SJAJ406SOFT421518584

              313                          406 сјај                    406 софт                          421                             518                             584

585612804806853881

              585                              612                            804                               806                             853                               881

9319721090111211171268

              931                               972                          1090                             1112                           1117                           1268

155517021944235231203236

            1555                           1702                           1944                             2352                           3120                             3236

420142044207425743565376

            4201                           4204                            4207                            4257                           4356                            5376

542054225430550562126507

            5420                           5422                             5430                           5505                           6212                            6507

621562376254628462935054

            6215                           6237                           6254                            6284                            6293                            5054

01231643167332750255041

            012                             3164                           3167                            3327                            5025                            5041

0024L31713182 332750255041

            0024L                             3171                           3182