Саем за мебел 2016

Карат-М Ви ги преставува своите производи од Саемот за Мебел 2016…  
_MG_3748_MG_3760_MG_3674_MG_3684IMG_3682IMG_3695_MG_3688IMG_20160322_155234_MG_3747IMG_3705image-00f8ce43c6d9e3d7adabbe763542e6be0f2afdc2ab4f0eb178061ab3adb1c8a8-V_MG_3755IMG_3716IMG_20160322_155535IMG_3721IMG_3725IMG_3719_MG_3739_MG_3730IMG_3726IMG_20160322_155751

Новости

Направи Кројна Шема Online!

Поради моменталната ситуација со вирусот COVID-19, Карат-М нарачките за услужно кроење, кантирање, обработка на CNC, фарбање ќе ги прима Online. Формуларот за кројните шеми може да го пополните на следниот линк:
Пополни формулар за кројна шема
Види повеќе ...

Саем за мебел 2018 – 3Д виртуелна тура

Карат-М Ви ги преставува своите производи и 3Д виртуелна тура од Саемот за Мебел 2018…  
Види повеќе ...

Саем за мебел 2017

Карат-М Ви ги преставува своите производи од Саемот за Мебел 2017…  
Види повеќе ...

Саем за мебел 2016

Карат-М Ви ги преставува своите производи од Саемот за Мебел 2016…  
Види повеќе ...

Саем за мебел 2015

Карат-М Ви ги преставува своите производи од Саемот за Мебел 2015…  
Види повеќе ...

Пребарувај

Големина на фонт