Трака

3D.traka.13Dtraka

3D АБС трака

3Д АБС траките (акрилонитрил- бутадиене- стирен) се одликуваат со висока еластичност, висока површинска цврстина;одлична термичка стабилност и влагоотпорност. Површината на АБС траките е заштитена со УВ отпорен лак кој создава отпорност на површински гребнатини. АБС траката не содржи хлор и може да се рециклира.

Примена: Обработка на кружни и прави рабови. 3D АБС  23*1mm

ABS

АБС

АБС траките (акрилонитрил- бутадиене- стирен) се одликува со висока еластичност, висока површинска цврстина; одлична термичка стабилност и влагоотпорност. Површината на АБС траките е заштитена со УВ отпорен лак кој создава отпорност на површински гребнатини. АБС траката не содржи хлор и може да се рециклира.

Примена: Обработка на кружни и прави рабови.

АБС: 22*0,45;  22*2;  22*1; 28*1; 22*3;  28*3; 33*3; 42*2; 48*2; 54*2 ;

Melaminski trakI

Меламинските траки се направени од импрегнирана хартија обложени меламинска смола и може да се најде во стандардни ширини. Можете да изберете помеѓу уни бои, дрво и фантазија декори како и имитации на камен или иверица. Меламинските траки се користат за кантовите на мебел компоненти каде е потребно да се заштититат.Меламинските траки со лепак се лесени за употреба,на иверката се нанесуваат со пегла најчесто ги користат аматери кои сакаат нешто да променат или корегираат во својот дом. На залиха имаме Меламинските траки компатибилни со иверките на Лесна и Старвуд .

димензии: Дебелина: 0,45mm | Ширина: 22 и 36 mm | Должина: траки со лепило : 25 и 50м

Aluminumska traka.1jpgAluminumska traka

Алуминиумска трака


furnirana.traka

Фурнирана трака


traka visok sjaj

Трака со висок сјај


dizajnirana traka

Дизајнирана трака

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *