Го цениме Вашето мислење

Согласно чл.8 од Законот за заштита на потрошувачи, своите приговори можете да ги испратите на нашата адреса или e-mail:

  • Карат – М ДООЕЛ
    ул. Благоја Стефковски број 23
    1000 Скопје, Македонија

    или на нашиот e-mail: contact@karat-m.com.mk

E-Мислење

[contact-form-7 id=”884″ title=”Contact form 1_copy”]