Го цениме Вашето мислење


Согласно чл.8 од Законот за заштита на потрошувачи, своите приговори можете да ги испратите на нашата адреса или e-mail:

  • Карат – М ДООЕЛ
    ул. Благоја Стефковски број 23
    1000 Скопје, Македонија

    или на нашиот e-mail: contact@karat-m.com.mk

E-Мислење

Име *

E-mail *

Мислење *

Внеси го кодот од сликата captcha

Новости

Направи Кројна Шема Online!

Поради моменталната ситуација со вирусот COVID-19, Карат-М нарачките за услужно кроење, кантирање, обработка на CNC, фарбање ќе ги прима Online. Формуларот за кројните шеми може да го пополните на следниот линк:
Пополни формулар за кројна шема
Види повеќе ...

Саем за мебел 2018 – 3Д виртуелна тура

Карат-М Ви ги преставува своите производи и 3Д виртуелна тура од Саемот за Мебел 2018…  
Види повеќе ...

Саем за мебел 2017

Карат-М Ви ги преставува своите производи од Саемот за Мебел 2017…  
Види повеќе ...

Саем за мебел 2016

Карат-М Ви ги преставува своите производи од Саемот за Мебел 2016…  
Види повеќе ...

Саем за мебел 2015

Карат-М Ви ги преставува своите производи од Саемот за Мебел 2015…  
Види повеќе ...

Пребарувај

Големина на фонт