Мебел со најдобар квалитет

Одличен избор на мебел со уште подобри цени

Најголем избор

За сечија потреба и вкус

100% Повраток на средства

Доколку не сте задоволни

Секаков вид на мебел

Дневни соби, спални, кујни, детски соби, работен простор, купатилски елементи, душеци и се останато

Репроматеријали

Иверка, медиапан, фурнир, панели висок сјај, леснонит, постформинг вратички, работни плочи и останато

Фронтови

Класични врати, медијапан фарбан, медијапан обработен на преса, профили за оборување и резбање

Последно пребарувани производи

Комплетната листа на производи погледнете ја на нашата онлине продавница.

Кои сме ние?

Успешните години во бизнисот, кои се зад нас не се случајност. Од самиот почеток бевме водени од идејата: да се биде прв и иновативен. Со години го развиваме партнерство со нашите соработници и клиенти. Денес можеме да кажеме дека имаме повеќе од 3.000 задоволни деловни партнери кои се ‘рбетот на нашиот бизнис. Наша мисија е на сите Деловни партнери и индивидуални клиенти секогаш да се понудат квалитетни, модерни и иновативни материјали, производи и услуги, користење на знаење, искуство и професионалност на сите вработени во Карат-М.

Заинтересирани сте? повелете во нашата онлине продавница

Најголем избор на мебел, кујни, спални, дневни соби, репроматеријали и се останато за домот

Shopping Cart